Teksa Lupçe i afrohet tavolinës ku ndodhen banorët e tjerë , Katerina ankohet për partnerin e saj duke u shprehur se ai nuk ka “as bark dhe as muskuj”.

E ndërsa Fiorentina sugjeron se ai duhet të hajë që të shtojë masën muskulore, Lupçe shprehet se kjo tek ai nuk jep asnjë efekt.

Më pas ai kthehet nga Danjeli duke i thënë se “Kur bëja unë stërvitje, sa ty isha”.