Fiorentina duket më e lumtur se kurrë më parë në shtëpinë e Big Brother, jo vetëm për faktin që arriti finale së bashku me partnerin e saj, por edhe se gjatë mbrëmjes së kaluar Ambra la shtëpinë, prej së cilës ajo ishte bërë shpesh xheloze.

Për ndërsa Ambra nuk është më në shtëpi dhe Fiorentina ndjehet pa “rivale” në marrëdhënien e saj, është Lupçe ai që e provokon atë.

“E mi Ambra ike dhe na e le Olsin vetëm”, thotë Lupçe në sy të Fiorentinës.