Ambra, vajza nga Shkodra, e cila u fut në shtëpinë e Big Brother në spektaklin e të shtunës shprehet se tropojanët janë të besës.

“Mua më pëlqejnë këta që kanë origjinën nga Tropoja, mbaroj kur i dëgjoj duke folur në dialektin e tyre, por ata janë edhe të besës”, thotë Ambra. Ndërsa Enida ndërhyn dhe thotë se dialektet e disa krahinave nuk i kupton fare.

Më tej, Ambra shton edhe se i pëlqejnë kosovarët dhe marrëdhëniet që ata kanë me njëri-tjetrin.