Që shtëpia ka rënë në qetësi këtë e kanë vënë re edhe banorët e rinj, mes të cilëve edhe çifti Elsamed-Ambra.

“Të vjetrit mundohen që të hapin provokime, për të na provokuar pulsin”, thotë Ambra.

Elsamedi ndan të njëjtin mendim dhe thotë se këtë e ka diskutuar edhe me Donaldin.

“Këtë i thashë edhe Donaldit. Duan të na shohin se deri ku shkojmë. I thashë që jemi këtu për një qëllim, por ai më tha se ka një problem, që fjalën e fundit e thotë të parën”, shprehet Elsamedi.