Si Ambra edhe Olsi janë kritikuar nga partnerët e tyre për sjelljen që ata kanë bërë brenda shtëpisë me njëri-tjetrin.

Por kjo nuk i ka ndaluar aspak ata që t’i hedhin vështrime pa të keq njëri-tjetrin, madje atyre u duken normale sjelljet që bëjnë.

se kuptoj dhe olsin, duke e dit si eshte ajo si i ben gjerat.

“ka disa herë që e shoh Olsin ne surrat, jo se dua me qesh por më vjen. Duan të kenë bagazhe sa më shumë që të ma përdorin mua sa më shumë. Qëparë u acarua me mua, se ja bënte Olsi si është ajo muzika që kemi kërcyer te vaska, po e thoshte për inat të Elsamedit dhe u acarua me mua. Se ja beja Olsit me shenja boll, se je tu e acaruar Elsamedin”, i tregon Ambra Donës.

Ndërsa kjo e fundit shpreh habi me sjelljet që bën Olsi, duke ditur natyrën e Fiorentinës.