Elsamedi dhe Ambra kanë vendosur që ta vijojnë si dy konkurrentë të veçantë lojën, por ata kanë vijuar të jetojnë si çift.

Por një pyetje e Musës, e ka futur në dilemë Ambrën, e cila jo pak herë ka treguar se nuk është e dedikuar ndaj Elsamedit sa është ai për të.

“Ju keni zgjedh të bëni lojën të ndarë. Po se s’bën duhet të jeni të lidhur”, e pyet Musa.

Reagimi i Ambrës nga kjo pyetje vë në dilemë edhe njëherë se çfarë realisht ndjen Ambra për Elsamedin. “Arbana tha ju vazhdoni të jeni në çift, në lojë do të jeni vetëm dhe unë mund ta nominoi e ta kundërshtoj, Por kur se kam pyetur për punën e çiftit”, shprehet ajo.

E ndërsa Musa i thotë se ka bërë gabim që nuk ka pyetur, ajo shton: “Unë mundem që të pyes dhe të më japin një përgjigje”.