Ndonjëherë, Ambras nuk i pëlqen mënyra sesi i flet dhe thërret Elsamedi dhe këtë ja vë në dukje.

Të dy ata ndodhen pranë njëri-tjetrit tek kolltuqet kur Ambra i “tërheq veshin”.

“Më duket sikur më jep urdhër ndonjëherë”, i thotë ajo.

“Po jo moj zemër, thjeshtë të thërrita”, përgjigjet Elsamedi.

Më pas, Elsamedi u tregon banorëve të tjera për planet që ka jashtë. Ai thotë se është duke u marrë me organizimin e disa koncerteve me të ftuar VIP.