Pas përfundimit të darkës kineze, Ambra u ngrit e mërzitur dhe Dona i doli menjëherë në krah.

Elsamedi diskutoi me Musën dhe i tha se Ambra është mërzitur për familjen. Ndërkohë mërzitja e Ambrës nuk mund të ngelte pa u vënë re nga banorët e tjerë dhe sigurisht nga Fiorentina me Olsin.

Fiorentina pa situatën dhe bëri ironi me Olsin, duk i thënë se Ambra është mërzitur për faktin që ai nuk ja ka varur.

“Aty më intereson mua për Ambrën”, thotë Olsin.