Ditëlindja e nipit të olsit ka bërë bashkë shumë banorë të Big Brother. Të ftuar kanë qenë Lupçe dhe Katerina, Elsamedi, Musa dhe Dona, Kei, Vivi, Enida, dhe Marjus, Denisi, Ervini, Donaldi, Xheni dhe Benardi, Armela etj ndërsa mungonin Sidrita e cila ndodhet në Prishtinë dhe çifti Danjel e Fotini që janë me pushime të cilët Olsi i kishte ftuar, por nuk kanë mundur të vijnë.

Burime pranë Tabloid.al bëjnë me dije se në festë ndodhet edhe Ambra. Ambra e cila gjatë gjithë kohës ka qëndruar në praninë e Donës.

Ndërsa Fjorentina se lëshon Olsin dhe çifti nuk i kanë kursyer puthjet në video live.