Dona i qëndroi pranë Ambrës teksa ajo ishte e mërzitur, por Musa nuk mund të rrinte gjatë pa partneren e tij dhe shkoi të fliste me Elsamedin.

Elsamedi i thotë se Ambra ishte e mërzitur për familjen dhe Dona shkoi ta qetësojë atë, i tha ai. Por Musa duket në tension dhe i thotë Elsamedin se nuk ka pse të qëndrojë gjatë me të. “Më iku truri fare”, thotë Musa.

Musa i thotë Elsamedit se nuk e kupton atë, ndërsa ai i përgjigjet se nuk bëhet asgjë nëse qëndron vetëm gjysmë ore.

Musa largohet dhe Elsamedi i thërret Ambrës, por ajo kalon para tij dhe nuk i flet fare.