Ademit duket se ende nuk i ka kaluar inati me Lupçen, e ndërsa është pranë Keit, Fiorentinës, Olsit dhe Ejonës, ai shpreh kritika për të.
“Lupçe ka marre superxhiro. Është i papjekur”, thotë Ademi.

E nëse bëhet fjalë për të lëshuar kritika ndaj Lupçes Kei është gjithnjë aty e gatshme për të dhënë mendimin e saj, “Ai është i djegur nga trutë” thotë Kei.

Ndërsa Fiorentinës e Olsit duket se nuk i pëlqen afrimi i Lupçes me Danjelin.